1 min read

Polvo BV

Polvo BV

Polvo BV heeft een 14-tal gerenommeerde ijzerwarenvakhandels met 51 vestigingen door heel Nederland. Het hoofdkantoor van Polvo is gevestigd in Zevenbergen van waaruit we werkzaam zijn binnen de regio's zuid, west en oost. Polvo zet de komende jaren in op autonome groei en acquisitie om de langdurige continuïteit van de organisatie te waarborgen, respecterende de wet, de mens en het milieu.

Vanuit het hoofdkantoor worden een aantal zaken centraal per regio geregeld. Het betreft administratie, ICT, logistiek, inkoop, HR, kwaliteit en facilitaire zaken. Ook de marketing & reclame wordt centraal voor alle bedrijven aangestuurd.

Onze missie

We zijn een marktgerichte organisatie en stemmen onze producten en diensten af op de wensen van de klant. Wat we willen bereiken is om door autonome groei en acquisitie van bedrijven de leidende marktpositie in Nederland te behouden en om onze klant optimaal te bedienen.

Onze visie

We richten ons volledig op de wensen van de klant, met respect voor het personeel, de omgeving en maatschappij. Op deze wijze willen we onze klant graag volledig ontzorgen door het aanbieden van totaalconcepten, van de offerte tot aan de aftersales.

Onze doelstellingen

We streven naar de meest efficiënte werkwijze voor afnemers en haar eigen organisatie om in het belang van alle stakeholders een gezamenlijke win-win situatie te creëren.


Mijn groothandels beheren

Technische Unie

Technische Unie

Elke dag zetten wij alles op alles om uw uitdagingen te realiseren. Met professionals die gaan voor kansrijke ideeën, oplossingen en innovaties. Met...

Read More
Primex B.V.

Primex B.V.

Primex B.V. is een onafhankelijke en zelfstandige technische groothandel (online en fysiek) opgericht in 1984 en gevestigd te Geleen in Nederlands...

Read More
Technische groothandel Peter Blom

Technische groothandel Peter Blom

Technische Groothandel Peter Blom is leverancier van een zeer breed assortiment technische producten en specialisatie in aandrijftechniek. Technische...

Read More