1 min read

Elho

Elho

Wij zijn een Nederlands familiebedrijf met meer dan 200 groene fans, die met enorm veel passie duurzame design bloempotten maakt en alles dat daarbij komt kijken. Alles om ervoor te zorgen dat mensen zich omringen met zoveel mogelijk groen. En dat al sinds 1964.

Onze purpose

De natuur biedt ons alles. Van de lucht die we inademen tot het voedsel dat we eten. We staan niet los van de natuur - we maken er deel van uit. Haar gezondheid is onze gezondheid. En als zij gedijt, gedijen wij. Het is onze droom om een groene, betere wereld te creëren - en anderen aan te moedigen om met ons mee te doen. Laten we samenwerken, en stap voor stap zullen we een wereld creëren waarin de natuur en de mensen kunnen bloeien. 

 

De schoonheid van afval

Afval, voor elho is het pure schoonheid, want van gerecycled plastic maken wij de mooiste design potten. Omring jezelf met groen, daar word je blij van. Design potten voor buiten en binnen, gemaakt van 100% gerecycled plastic.

 

Onze windmolen

Onze energie? Die halen we uit de natuur. Letterlijk en figuurlijk. Wij zijn supertrots op de enorme windmolen die in onze achtertuin staat. Die zorgt ervoor dat onze potten gemaakt zijn met 100% schoon-aan-de-haak windenergie. Daar krijgen we energie van!

 

Certified B Corporation

We zijn ongelofelijk trots dat we sinds januari 2021 een Certified B Corporation zijn. Gecertificeerde B Corporations™ zijn bedrijven die de kracht van het bedrijfsleven gebruiken om een meer inclusieve en duurzame economie op te bouwen. Ze voldoen aan hoge geverifieerde normen voor sociale en ecologische prestaties, transparantie en accountability.


Mijn groothandels beheren

Technische Unie

Technische Unie

Elke dag zetten wij alles op alles om uw uitdagingen te realiseren. Met professionals die gaan voor kansrijke ideeën, oplossingen en innovaties. Met...

Read More
Primex B.V.

Primex B.V.

Primex B.V. is een onafhankelijke en zelfstandige technische groothandel (online en fysiek) opgericht in 1984 en gevestigd te Geleen in Nederlands...

Read More
Technische groothandel Peter Blom

Technische groothandel Peter Blom

Technische Groothandel Peter Blom is leverancier van een zeer breed assortiment technische producten en specialisatie in aandrijftechniek. Technische...

Read More