Skip to the main content.

1 min read

Elho

Elho

Wij zijn een Nederlands familiebedrijf met meer dan 200 groene fans, die met enorm veel passie duurzame design bloempotten maakt en alles dat daarbij komt kijken. Alles om ervoor te zorgen dat mensen zich omringen met zoveel mogelijk groen. En dat al sinds 1964.

Onze purpose

De natuur biedt ons alles. Van de lucht die we inademen tot het voedsel dat we eten. We staan niet los van de natuur - we maken er deel van uit. Haar gezondheid is onze gezondheid. En als zij gedijt, gedijen wij. Het is onze droom om een groene, betere wereld te creëren - en anderen aan te moedigen om met ons mee te doen. Laten we samenwerken, en stap voor stap zullen we een wereld creëren waarin de natuur en de mensen kunnen bloeien. 

 

De schoonheid van afval

Afval, voor elho is het pure schoonheid, want van gerecycled plastic maken wij de mooiste design potten. Omring jezelf met groen, daar word je blij van. Design potten voor buiten en binnen, gemaakt van 100% gerecycled plastic.

 

Onze windmolen

Onze energie? Die halen we uit de natuur. Letterlijk en figuurlijk. Wij zijn supertrots op de enorme windmolen die in onze achtertuin staat. Die zorgt ervoor dat onze potten gemaakt zijn met 100% schoon-aan-de-haak windenergie. Daar krijgen we energie van!

 

Certified B Corporation

We zijn ongelofelijk trots dat we sinds januari 2021 een Certified B Corporation zijn. Gecertificeerde B Corporations™ zijn bedrijven die de kracht van het bedrijfsleven gebruiken om een meer inclusieve en duurzame economie op te bouwen. Ze voldoen aan hoge geverifieerde normen voor sociale en ecologische prestaties, transparantie en accountability.


Mijn groothandels beheren

Eriks BV Nederland

Eriks BV Nederland

Wij zijn ERIKS Nederland, een ervaren en gespecialiseerde industriële dienstverlener met één missie: uw bedrijf beter en efficiënter maken. Met onze...

Read More
Delftechniek

Delftechniek

Bij technische groothandel Delftechniek vindt u alles op gebied van ‘tools, safety en supplies’ voor de industrie, bouw, scheepvaart,...

Read More
More-Office

More-Office

Al ruim 20 jaar is More-Office allesvoorjekantoor.nl hét adres voor kantoorartikelen en -machines, kantoormeubilair, relatiegeschenken en postzaken....

Read More