1 min read

De Bruin Techniek

De Bruin Techniek

De Bruin Techniek is een onderdeel van De Bruin Techniek Groep. Dit is een familiebedrijf dat als sinds 1966 actief is als regionale toeleverancier van werktuigbouwkundige kwaliteitsproducten en diensten aan industriële eindgebruikers. Naast De Bruin Techniek is De Groep ook succesvol met de marktformule Aandrijftechniek Limburg. Binnen beide formules neemt aandrijftechniek een prominente plaats in.

Wij willen voor iedere klant, individueel op een duurzame wijze, maximale waarde bieden. Daar gaan wij voor, iedere dag opnieuw. Middels een efficiënt logistiek proces garanderen we een snelle levering van ons assortiment dat uitsluitend bestaat uit gerenommeerde A-merken en geselecteerde private labels.

 

MROsupport that moves you.

Wij hebben de overtuiging dat onze focus moet liggen op het leveren van waarde, meer dan op het leveren van waren alleen. Wij zorgen dat uw primaire processen doorgang vinden en dragen bij aan het minimaliseren van de total cost of ownership van MRO-artikelen. Dat doen we via een breed scala aan diensten op gebied van logistiek maatwerk, klantspecifieke inkoopdiensten en voorraad zonder risico. Deze dienstverlening faciliteren wij met meer dan 80 enthousiaste en ervaren medewerkers met hart voor de klanten en voor onze organisatie.

Regionaal verbonden

De Bruin Techniek heeft een netwerk van 16 lokale servicepunten in Zuid-Nederland en België. Het voordeel? Er is altijd een MROsupporter met veel kennis en ervaring in de buurt en de lijnen zijn kort. Snel schakelen en korte levertijden zijn ons handelsmerk. Noodzakelijk om ook voor ú exclusief maatwerk te leveren.

 

Wat wij leveren

Vanuit ons distributiecentrum en onze 19 regiovestigingen leveren wij het volledige MRO-assortiment. Naast de 10.000 meest gebruikte producten in de markt hebben wij ook nog eens 50.000 minder courante producten standaard op voorraad.

Daarnaast zijn wij al meer dan 45 jaar gespecialiseerd in het zeer snel uitzoeken en leveren van klantspecifieke industriële producten. Ook voor u maken wij graag onze slogan waar:

De Bruin heeft het. Zo niet, dan toch!


Mijn groothandels beheren

Rubix

Rubix

Wij zijn Rubix Ons sterke netwerk van 8.000 ontwerpers en uitvoerders is uitgerust met technische kennis en een diepgaand begrip van klanten waarmee...

Read More
Technische Unie

Technische Unie

Elke dag zetten wij alles op alles om uw uitdagingen te realiseren. Met professionals die gaan voor kansrijke ideeën, oplossingen en innovaties. Met...

Read More
Klinger Nederland

Klinger Nederland

Productieprocessen vormen het hart van de maakindustrie. Hoe mooi is het dan als die processen geolied verlopen en voldoen aan de hoogst denkbare...

Read More