1 min read

Eriks BV Nederland

Eriks BV Nederland

Wij zijn ERIKS Nederland, een ervaren en gespecialiseerde industriële dienstverlener met één missie: uw bedrijf beter en efficiënter maken. Met onze technologische kennis en vaardigheden ontwikkelen zo'n 1.150 medewerkers in Nederland oplossingen om de industrie toekomstbestendig te maken.

Maak kennis met ERIKS

ERIKS staat voor échte vooruitgang. Buiten een breed assortiment werktuigbouwkundige componenten, beschikken wij tevens over up-to-date materiaal- en toepassingskennis. Maar nog belangrijker: wij denken graag met u mee om technische oplossingen te bieden. Deze oplossingen resulteren vaak in vermindering van down-time, reductie van de inkoopkosten of in producten die minder belastend voor het milieu of energiezuinig zijn. En daar zijn we inmiddels al 80 jaar succesvol in.

 

Topmerken

Of het nu gaat om afdichtingen, lagertechniek, afsluiters of gereedschappen: ERIKS levert uitsluitend kwaliteit! In alle productgroepen leveren we absolute topmerken en zijn we distributiepartner van de meest vooraanstaande merken. Bovendien brengen we onder private labels een sterk groeiend assortiment kwalitatief hoogwaardige producten op de markt die voldoen aan alle certificeringseisen en fabricagevoorschriften. Dankzij nauwe samenwerkingen met onze producenten bieden wij u steeds de meest innovatieve producten en merken.

 

Onze markten

ERIKS heeft haar wortels in de zuivelindustrie. Vandaag de dag leveren wij onze producten en diensten aan vrijwel alle sectoren van de industrie: basisindustrie, chemie, energie & water, machine- & apparatenbouw, olie & gas, petrochemie, maritiem, transport, bouw & utiliteit en voedingsmiddelenindustrie en farma. Maar ook installatiebedrijven, mechanical contractors en (semi)overheidsinstellingen behoren tot de vaste relaties die dagelijks hun bestellingen bij ERIKS onderbrengen.

In Nederland en daarbuiten zien ruim 136.000 afnemers ERIKS als een betrouwbare partner met uitgebreide technische product- en toepassingskennis. En daar zijn we trots op!

 

ERIKS organisatie

ERIKS maakt deel uit van SHV Holdings; een multinationaal bedrijf, dat tevens bedrijven als Makro Cash & Carry, Mammoet, SHV Energy en NPM Capital onder haar hoede heeft. Als onderdeel van de wereldwijd opererende ERIKS-groep bieden wij u continuïteit, de meest innovatieve producten van toonaangevende fabrikanten en bijzondere inkoopvoordelen. ERIKS-groep is actief in 17 landen in West-Europa, Noord-Amerika en Zuidoost-Azië en realiseert een omzet van 1,9 miljard euro met zo’n 7.500 medewerkers.


Mijn groothandels beheren

Elho

Elho

Wij zijn een Nederlands familiebedrijf met meer dan 200 groene fans, die met enorm veel passie duurzame design bloempotten maakt en alles dat daarbij...

Read More
Arthodent

Arthodent

Arthodent is eendentale groothandelopgericht in 1976 en die zich richt op tandartsen, orthodontisten en mondhygiënisten binnen Nederland. Wij zijn...

Read More
Primex B.V.

Primex B.V.

Primex B.V. is een onafhankelijke en zelfstandige technische groothandel (online en fysiek) opgericht in 1984 en gevestigd te Geleen in Nederlands...

Read More