Skip to the main content.

2 min read

Fabory Nederland

Fabory Nederland

Welkom in de wereld van Fabory: dé specialist in bevestigingsmaterialen van Europa. Waar het ooit in 1947 begon met de verkoop van bevestigingsmaterialen, is Fabory inmiddels uitgegroeid tot een full servicebedrijf. Met meer dan 400.000 producten, kennis van de markt en expertise op het gebied van Supply Chain-oplossingen zijn we in staat onze partners en klanten van A tot Z te ontzorgen.

Masters in fasteners

Wij bieden een compleet assortiment van bevestigingsmaterialen aan bestaande uit standaard Fasteners, maatwerk voor specifieke toepassingen en C-parts voor de OEM-markt. Daarnaast leveren we MRO-producten zoals gereedschappen en veiligheidsartikelen. Alles voor het creëren van een veilige en betrouwbare verbinding.

Het hoofdkantoor van Fabory is gevestigd in Tilburg en van daaruit zijn we internationaal actief in 10 Europese landen. Met ruim 1.000 medewerkers werken we verspreid over 10 kantoren en 5 distributiecentra. Wij zijn ervan overtuigd dat onze sterke lokale aanwezigheid helpt om uw bedrijf beter te begrijpen. Onze specialisatie in verschillende markten draagt bij om in allerlei klantspecifieke wensen te voorzien.

Samen zijn we jaarlijks verantwoordelijk voor 120.000 tevreden klanten en verwerken we meer dan 5 miljoen orderregels. Dit doen we in samenwerking met meer dan 3.000 leveranciers. We zijn trots dat we per jaar bijna 400.000 bezoekers in 28 Fabory Centers verdeeld over meerdere landen mogen ontvangen, en we jaarlijks ruim 2 miljoen bezoekers in onze webshop mogen verwelkomen.

Als marktleider op het gebied van bevestigingsmaterialen van de Benelux hebben we ruim 400.000 producten in ons assortiment. Fabory biedt een compleet assortiment van bevestigingsmaterialen, gereedschappen en industriële producten. Het productgamma wordt voortdurend uitgebreid om te voldoen aan uw wensen en behoeften. Het assortiment is zowel in de webshop als in de Fabory Centers verkrijgbaar.

Kwaliteit

Fabory streeft ernaar om uit te blinken met een hoog kwaliteitsniveau. Vanuit ons specialisme begrijpen we welke standaarden en certificeringen belangrijk zijn als het gaat om bevestigingsoplossingen. In combinatie met een verfijnd kwaliteitssysteem en diepgaande technische kennis kunnen we aan uw kwaliteitseisen voldoen.

De kwaliteit van onze producten begint bij het selecteren van de juiste leveranciers. We beoordelen potentiële leveranciers door het testen van sample producten en een audit van het productieproces. Ook goedgekeurde leveranciers worden doorlopend geëvalueerd met als doel het bewaken van productkwaliteit en leverbetrouwbaarheid. Naast dit systeem van leveranciersevaluatie, controleren we producten aan de hand van logistieke en laboratorium (QC) inspecties. In ons A2LA-geaccrediteerd laboratorium testen we karakteristieken als hardheid, schroefdraadtolerantie, treksterkte en RoHS-conformiteit.

Ons team van technische specialisten draagt oplossingen aan en geeft advies over bevestigingsmaterialen, het ontwerp en de toepassing van diverse bevestigingen. Onze hechte samenwerking met normalisatie-instituten en technische commissies garandeert een hoog niveau van technische kennis en informatie.


Mijn groothandels beheren

IsoDin

IsoDin

ISODIN is een technisch toeleverancier van ISO en DIN genormeerde bevestigingsartikelen.ISODIN is gevestigd in Hengelo aan de Aquamarijnstraat 61 op...

Read More
Scala plastics

Scala plastics

Scala Plastics is een Europese full-service leverancier van bouwmaterialen voor de professionele en doe-het-zelfmarkt. Het in 1964 gestichte bedrijf...

Read More
Eriks BV Nederland

Eriks BV Nederland

Wij zijn ERIKS Nederland, een ervaren en gespecialiseerde industriële dienstverlener met één missie: uw bedrijf beter en efficiënter maken. Met onze...

Read More